"DOŽIVELA SAM HOROR, TUKLA SAM SA LOPOVIMA" Naša pevačica o TRAUMATIČNOM iskustvu sa pljačkašima, da li je MOGUĆE?
Branka Sovrlić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

"NEUSTRAŠIVA SAM"

"DOŽIVELA SAM HOROR, TUKLA SAM SA LOPOVIMA" Naša pevačica o TRAUMATIČNOM iskustvu sa pljačkašima, da li je MOGUĆE?

Iako popularna pevačica ne voli da priča o ovom nemilom događaju, jednom prilikom se prisetila najtraumatičnijeg momenta.

Objavljeno:

Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na javnoj sceni, a njena luksuzna nekretnina je bila na meti pljačkaša.

Iako popularna pevačica ne voli da priča o ovom nemilom događaju, jednom prilikom se prisetila najtraumatičnijeg momenta.

- Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan. To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene - otkrila je Branka Sovrlić.

Branka Sovrlić o iskustvu sa pljačkašima
Branka Sovrlić o iskustvu sa pljačkašimafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna pevačica priznaje da je čak ušla u fizički obračun sa jednim od pljačkaša.

- Ja sam se pobila sa lopovima, pa su me udarili. Reagovala sam srcem. Na sreću, uhvatili su ih. Nakon toga, moj muž je postavio kamere, nabavio posebna vrata… Dugo posle toga kada bih ulazila u kuću, gledala bih da li mi je sve na mestu. Teško je kada znate da vam je neko preturao po stvarima – rekla je pevačica.

Sovrlićeva je imala sreće da je ostala živa, jer su joj pljačkaši naneli teže telesne povrede.

1 / 11 Foto: Vladimir Sporčić

- Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava - prisetila se ona, te istakla da je nustrašiva:

- Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva – izjavila je tada Branka Sovrlić.

Podsetimo, Sovrlićeva važi za jednu od najbogatijih pevačica na našoj estradi, jednom prilikom je istakla da slobodno može za svog supruga i sebe da tvrdi da su "milioneri".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Lazar Stanušić Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.